GRATIS TIL FEBRUAR!

5 gode grunner

Dette sier våre medlemmer

1. Døgnåpent

Vi har alle ulike rutiner og gjøremål. På Feel24 slipper du å forholde deg til åpningstider, og du kan trene akkurat når det passer deg! Vi holder døgnåpent, 365 dager i året*.

2. Trening for alle

Feel24 har sentre som passer for alle. Vi legger tilrette for lavterskeltrening, i trygge og behagelige omgivelser. Vi har dyktige ansatte og Personlige trenere som hjelper deg i gang med treningen, eller andre ting på senteret.

3. Tilgjengelighet og fleksibilitet

Vi jobber hele tiden for å gjøre trening enkelt tilgjengelig for våre medlemmer. Derfor skal du alltid finne et Feel24 senter i nærheten av der du bor, reiser eller jobber. Du kan velge medlemskap med eller uten bindingstid, og alle medlemskap kan fryses opp til 2 mnd. i året.

4. Fast lav pris

Feel24 ønsker at trening skal være tilgjengelig for alle, og pris skal ikke være en begrensning for å trene hos oss! Derfor tilbyr vi faste lave priser for alle våre medlemmer!

5. Tilgang på alle sentere*

Alle våre medlemskap gir deg som medlem tilgang til alle våre sentere i Norge. Dette gjør at du kan variere mellom flere sentere på et sted, samtidig som du får fri tilgang når du er på reise, ferie, eller på jobb. *Gjelder ikke Grottebadet og Nordlysbadet.

*Nordkjosbotn, Tromsø Fagereng, Grottebadet og Nordlysbadet har ikke døgnåpent, se senterside for åpningstider.
Minner om 16 års aldersgrense, og to måneders oppsigelsestid utover inneværende fakturaperiode.
Alle våre medlemskap har et årlig administrasjonsgebyr på 199,-