TREN GRATIS INNEVÆRENDE OG NESTE MÅNED!

5 gode grunner

Dette sier våre medlemmer

1. Døgnåpent

Vi har alle ulike rutiner og gjøremål. På Feel24 slipper du å forholde deg til åpningstider, og du kan trene akkurat når det passer deg! Vi holder døgnåpent, 365 dager i året*.

2. Trening for alle

Feel24 har sentre som passer for alle. Vi legger tilrette for lavterskeltrening, i trygge og behagelige omgivelser. Vi har dyktige ansatte og Personlige trenere som hjelper deg i gang med treningen, eller andre ting på senteret.

3. Tilgjengelighet og fleksibilitet

Vi jobber hele tiden for å gjøre trening enkelt tilgjengelig for våre medlemmer. Derfor skal du alltid finne et Feel24 senter i nærheten av der du bor, reiser eller jobber. Du kan velge medlemskap med eller uten bindingstid, og alle medlemskap kan fryses opp til 2 mnd. i året.

4. Fast lav pris

Feel24 ønsker at trening skal være tilgjengelig for alle, og pris skal ikke være en begrensning for å trene hos oss! Derfor tilbyr vi faste lave priser for alle våre medlemmer!

5. Tilgang på alle sentere

Alle våre medlemskap gir deg som medlem tilgang til alle våre sentere i Norge. Dette gjør at du kan variere mellom flere sentere på et sted, samtidig som du får fri tilgang når du er på reise, ferie, eller på jobb.

*Noen senter har avvikende åpningstid, se senterside for åpningstider.
Minner om 15 års aldersgrense, og to måneders oppsigelsestid utover inneværende fakturaperiode.
Alle våre medlemskap har et årlig administrasjonsgebyr på 199,-